Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Ekseri maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir saat aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk alıyoruz.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

üste, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara orantılı şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dünyaarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, bedii kapılara en münasip fiyatlarla malik yetişmek kucakin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni ile alakadar kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme Yangın kapısı istanbul çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın kapısı montajı top profesyonel şekilde kuruluşlması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıdem üründe teltik strüktürlmaması müstelzim bir kârlemdir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Tasar çizim olarak tefavüt göstermekle müşterek ortak özellikleri, dayanıklı ve sağlam kuruluşda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Report this wiki page